TJENESTER

Bilpleiekurs for både nybegynnere og viderekommende.

Bilpleie og Coating kurs den 13-14 april.

Den 13-14 April starter ett nytt Bilpleie og Coating kurs hos Pettersen Autospa As.

Vi vil ha Hovedfokus på Masking Polering og Bruk av Zvizzer sitt Polering system og Kenotek Coating. 

Bindende Påmelding og faktura info sendes til:
Epost: Pettersenautospa@gmail.com
Facebook: Melding

(obs: ved Avlysning av kurs, refunderes kurs) )sum)orconvallis.

Vaske Anlegg

Vurderer du starte et vaskeanlegg for bil eller storbil. Da vil vi gjerne være med i planleggingen. Pettersen Autospa AS har prosjektert alt fra små selvvaskeanlegg til store komplekse vaskeanlegg for buss, lastebil, tog, bobil og personbiler. Med vår kunnskap vil vi kunne kalkulere kostnader, inntjeninger og på det viset estimere hvilket antall vask du trenger for å tjene penger.

Maskin Polering

Polering med maskin er mer intensiv og tar lengre tid enn manuell polering. Maskinpolering brukes normalt på alle mørke biler og også på lyse biler når man er spesielt opptatt av resultatet.

På mørke biler vises små riper mye bedre. Maskinpoleringen polerer bort de fleste små ripene og resultatet blir rett og slett mye bedre. Maskinpolering varer også lengre enn vanlig polering.

Innvendig rens

Innvendig rens innebærer en grundig rengjøring og oppfrisking av bilens interiør, slik at du får nybilsfølelsen tilbake. Bilen støvsuges innvendig og i bagasjerommet, vinduene blir pusset og dørkarmene blir vokset. I tillegg blir instrumentpanel og øvrige plast- og gummidetaljer grundig renset, med det målet at hele kupeen skal kjennes oppfrisket og ren.

Keramisk Coating behandling 

Keramisk Coating er et profesjonelt produkt til forsegling av bilens lakkerte overflater, felger og krom-detaljer. Den keramiske forseglingen fungerer som en beskyttende hinne på toppen av klarlakken.

Renholdet av bilen blir mye enklere da forseglingen gir en meget vann og smuss-avvisende overflate. Den glatte overflaten krever mindre vaskeprodukter enn en ubehandlet bil for å bli helt ren.

ADRESSE

Sveiåstunet 13B, 5550 Sveio

RING OSS

(+0047) 991 55 939

EPOST

pettersenautospa@gmail.com